0

 

De VoetreflexPlus® behandeling

 

Na een uitgebreide studie over reflexzone therapie en traditionele Chinese massage technieken (TCM) bij Total Health, Is mij duidelijk geworden dat in deze tijd van haast en stress het erg belangrijk is om aandacht te geven aan wat het eigen lichaam en geest ons wil vertellen.

De verschillende resultaat gerichte behandelingen zijn gebaseerd op de universele principes van ying yang, de vijf elementen (hout, vuur, aarde, water, metaal), de meridianen op het lichaam, en de reflexzones op de voeten.

Om verschillende behandelingen te optimaliseren, maak ik gebruik van kruiden voetenbaden. Aan de hand van vragen en in het gesprek komt een opvallend element van de persoon naar voren, daarop volgt een geurritueel om de zintuigen te prikkelen, ik kies de geuren welke het beste bij u passen.

De sfeer van mijn behandeling en de energie van mijn aanraking ontspant  direct, ook tijdens therapeutische behandeling!

 

Ik ben gecertificeerd in diverse massage vormen. Het is voor mij iedere keer weer plezierig om iemand met stress en spanning zeer ontspannen de deur uit te laten gaan. Bij mij geen gehaast, maar (h)eerlijk ontspannen en genieten.

Mijn diploma HBO- medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis heb ik behaald bij Total Health. Ik zorg dat ik steeds bijscholingen volg om alert te blijven!